Twitter’da yeni virüs: O bağlantıya tıklayan kullanıcıların hesabı ele geçiriliyor

Twitter’da “Üzgünüz hesabınız kilitlendi” bağlantısına tıklayan kullanıcıların hesabı ele geçiriliyor.

Twitter’da yeni bir virüs dolaştığı ortaya çıktı. “Üzgünüz hesabınız kilitlendi” diye gelen bağlantıya tıklanıldığında virüs kullanıcının hesabına bulaşıyor ve listesindeki kişilere virüslü içerikler gönderiliyor.

Virüs, kullanıcının hesabına “Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Size özel bağlantıdan hesabınızı doğrulayınız” şeklinde bir DM ile geliyor. Bu bağlantıya tıklayan kullanıcıdan kullanıcı adı ve şifre isteniyor.

Bilgilerini giren kullanıcının ise hesabı ele geçiriliyor. Hesabında takip ettiği kişilere ve takipçilerine de bu mesaj gönderiliyor.

Bu habere ekleyebileceğiniz bir görüşünüz var mı? İsterseniz, yorumlar kısmına ekleyebilirsiniz.

Yorumlar